Priser

Her kan du lese litt om våre leiligheter, og finne ut av hva du har behov for. Vi tilbyr fra 2-4 soverom og 4-8 sengeplasser, avhengig av hva du ønsker.
Alle våre leiligheter er av særdeles god standard, og det er lett å finne seg til rette i den rolige og stille atmosfæren her ute.

Lauvøy Feriesenter er en unik perle på Askøy!


2 soverom

Flott leilighet med nydelig havutsikt og 4 sengeplasser fordelt over 2 soverom. Leilighetene våres med 2 soverom finner man i 1. etasje.

3 soverom

Flotte og velholdte leiligheter med utsikt over fjorden og terrasse på bakkenivå. Her kan man grille eller sole seg, og ellers nyte området. 6 senger fordelt på 3 soverom med køyesenger og dobbeltseng. Leilighetene våres med 3 soverom finner man i 1 etasje.

4 soverom

Våre leiligheter med 4 soverom finner man i andre etasje. Utsikten til fjorden her er spektakulær, og man har hele tiden usjenert oversikt over hele området. Leilighetene har 4 soverom, med plass til 6 eller 8 personer.

* I tillegg til prisen for leiligheten, tilkommer utvask og sengetøy pr person. Dette betaler man for 1 gang pr opphold, evt. 1 gang pr uke ved lengre overnattinger.

Sengetøy/håndkle: kr: 140 kr pr person
Utvask kr: 800 kr