Ferie

Lauvøy Feriesenter tilbyr overnatting i havgapet, med panoramautsikt over Hjeltefjorden mellom Askøy og Sotra. På Lauvøy kan du nyte rolige omgivelser med en fantastisk utsikt!


En behagelig opplevelse

Hva er bedre enn en deilig seng i en rolig atmosfære? Her på Lauvøy kan du nyte stillheten i fantastiske omgivelser, lage deg et perfekt måltid og nyte leiligheten.

Vi har et godt TV-tilbud og gratis trådløst internett, men bare opplevelsen av å være på Lauvøy er underholdning nok i seg selv. Enten du er her på sommeren eller vinteren, kan du nyte været fullt ut.
På deilige sommerdager kan du grille på terrassen og sole deg i veggen. På vinteren kan du sitte inne å høre vinden piske og se bølgene slå oppover bergene rundt oss.

Lauvøy er en fantastisk opplevelse uansett når du besøker oss!

Leilighetene

Leilighetene er fordelt med 2, 3 og 4 soverom, med plass til 4, 6 eller 8 gjester. Leilighetene er utstyrt med alt som er nødvendig for å finne seg til rette og ha et koselig opphold hos oss.

Våre senger er av topp kvalitet, og du kommer garantert til å sove godt hos oss.

Leilighetene er godt utstyrt med blant annet vaskemaskin, oppvaskmaskin, kjøleskap, servise og ellers alt annet man måtte trenge. Mangler du noe, skaffer vi det på forespørsel. Vi er helt sikre på at du kommer til å trives her!


Se dronevideo av de fantastiske omgivelsene på Lauvøy Feriesenter!

Besøke Lauvøy Feriesenter?