Bedrift overnatting på Askøy

Lauvøy Feriesenter tilbyr kortere eller lengre innlosjering for arbeidere i Bergensområdet. Med kun 25 minutter til Bergen sentrum, er vi sentral – uansett hvor jobben deres skal utføres.
Vi har gode priser for lengre opphold, og kan i perioder leie bort hele anlegget. Vi har totalt 48 soverom og 105 sengeplasser, fordelt over 16 leiligheter.


Enten dere er få eller mange, tilbyr vi overnatting som passer for dere. I naturskjønne opplevelser, kan arbeiderne deres innlosjeres i store og romslige leiligheter. Her kan de lage sin egen mat, og nyte den i godt lag for sosialt samvær. Leilighetene har ulike sengekombinasjoner, så vi anbefaler at dere tar kontakt og diskuterer hvordan vi på best mulig måte kan sette i sammen en pakke for dere.

Lauvøy er med sin fantastiske atmosfære og sin unike utsikt et perfekt sted for å kunne slappe av og gjøre seg klar til neste dags arbeid. I store og romslige sofaer, eller stresslesser av høy kvalitet, kan man innhente seg selv og slappe av. Vi har mange faste kunder som kommer tilbake gang på gang, det sier oss at både kunden og de innlosjerte trives godt med oss!


Overnatting for din bedrift på Lauvøy Feriesenter?