Møte- og konferanselokaler i Bergen

Lauvøy Feriesenter tilbyr møterom og konferanselokaler for alle typer sammenkomster. Vi har god plass til 40 mennesker, og tilbyr inntil 55 sitteplasser. Med beliggenhet bare 25 minutter fra Bergen sentrum er vi et godt tilbud for de som er lei av byens mas og kjas. Etter samlingen er ferdig, kan man nyte medbrakt eller tilbrakt mat og drikke. Spør oss gjerne om et tilbud med mat og drikke inkludert.


Kurs, konferanse og møte

I rolige og naturskjønne omgivelser kan man holde kurs, konferanser eller bedriftsmøter innenfor alle sjangere. Vi rigger bord og stoler slik det måtte passe for deg, og bistår mer enn gjerne for at dere skal få en fin opplevelse. Vi har projektor, whiteboard tavle, kaffetrakter (2.5 liter) og vannkoker til fri disposisjon.

Servering

Vi ordner gjerne alt dere trenger for å gjennomføre møtet deres. Ønsker dere full servering med lunsj, middag og frokost, ordner vi dette. Vi søker gjerne om skjenkeløyve fra Askøy Kommune, og kan gjerne servere dere alkoholholdige drikker opp til 22%. Vi stiller med servitører og bartender, alt ettersom hva som passer for dere.

Teambuilding og blåturer

Lauvøy Feriesenter kan også tilby teambuilding og blåturer. Vi ordner alt for deg, og kan tilby blant annet privat yacht-utleie, helikoptertransport og andre aktiviteter. “Sky is the limit”, så ta gjerne kontakt for et uforpliktende tilbud på en total-pakkepris.


Møte eller konferanse for din bedrift på Lauvøy Feriesenter?